Suna Acum: 0739 849 905 Transportul este GRATUIT pentru comenzi mai mari de 250 lei!

Formular retur

Date personale

Date comanda

Detalii problema

Clientul poate renunta la o comanda efectuata.

Clientul www.ecobee.ro poate refuza receptionarea coletului ce contine produsele achizitionate prin intermediul unei comenzi, sau, dupa caz, poate returna produsele, in urmatoarele situatii:coletul prezinta deteriorari severe,produsele nu corespund descrierii sau prezinta defecte de fabricatie,produsele au fost ambalate sau facturate gresit.

Pentru produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate sau sunt desigilate nu se accepta retur . Răspunsurile pot fi furnizate în aceeași formă în care a fost depusă cererea sau plângerea.

Rambursarea este posibilă numai în cazul în care toate cerințele prevăzute în acești Termeni și Condiții au fost îndeplinite.

Clientul este obligat să trimită ambalajul cu produsul, dovada care să ateste achiziționarea produsului (chitanță sau factură) și formularul de returnare.

Reclamatiile si returnarile sunt acceptate prin telefon sau email pe adresa office@ecobee.ro.

Suma rambursata este prețul produsului minus costul de livrare și costurile de exploatare, cum ar fi costurile de pregătire a mărfurilor pentru transport.

Dupa ce plângerea / returnarea a fost acceptată, banii se restituie în contul indicat în formularul de returnare în termen de 14 zile. Returul produselor se va face prin curierat la sediul SC IL PALAZZO SRL,loc.HARMAN,str.AVRAM IANCU nr.42 ,jud.BRASOV.